Penzionerima, a i ja sam, treba zabraniti da glasaju…

Saznajte zbog čega

Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić kazao je večeras kako se osobama starijima od 65 godina treba zabraniti da glasaju.

Mektić je svoj komentar dao nakon objave predsjednika Skupštine grada Banjaluka Mladena Ilića kako je upriličen prijem predstavnicima Udruženja penzionera Republike Srpske i grada Banja Luka.

Dragan Mektić otvoreno: A gdje ću u pm, BiH je moja zemlja, a ne Srbija!

“Analizirali smo tekuću godinu i dogovarali aktivnosti za narednu godinu. Dogovorili smo da već prve aktivnosti budu za Božić, kako bismo uljepšali ovaj praznik našim penzionerima”, napisao je na Twitteru Ilić.

Mektić je reagovao na ovu objavu zaključivši kako starijima od 65 godina, a u tu kategoriju spada i on) treba zabraniti da glasaju.

“Ključno su biračko tijelo, interesuje ih samo penzija, a uopšte ne sudbina mladih ljudi. Stvar se u potpunosti obrnula. U RS ih ima 275.000 i sva sudbina ovog naroda je u njihovim rukama. Paradok”, zaključio je bivši ministar.

Dragan Mektić ima novu zanimaciju: Šljiva bogovska, iz Gradačca…

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79