Pepco dolazi u Sarajevo, Mostar, Livno, Čitluk, Tuzlu, Lukavac i Kakanj

PEPCO je jedan od najpopularnijih diskontnih lanaca u Evropi, koji svojim kupcima nudi sve što im je potrebno da oblače svoje porodice i ukrase svoje domove. U cijeloj kompaniji, kako u prodavnicama i distributivnim centrima, već imaju preko 16.000 zaposlenih.

PEPCO prodavnice već se nalaze u ovih 16 zemalja: Poljska, Češka, Slovačka, Rumunija, Mađarska, Hrvatska, Slovenija, Litvanija, Letonija, Estonija, Bugarska, Italija, Srbija, Španija, Austrija i Njemačka a uskoro ostvara svoje poslovnice i u Bosni i Hercegovini.

Svoje prodavnice će otvoriti u Sarajevu, Mostaru, Livnu, Čitluku, Tuzli, Lukavacu i Kaknju a vih dana raspisala oglas za posao za prijem radnika, tačnije menadžera prodavnica – poslovođa, i vođe smijena.

Trenutno se traži više radnika na pozicije “Voditelj smjene” i “Voditej trgovine poslovođa” piše Crna-Hronika.

Aplicirati za posao možete ovdje

Evo koji hrvatski tajkuni će biti zaduženi za novi trgovački lanac u BiH: “Uskoro Pepco otvara svoja vrata”

Poljski Pepco, čiji prihodi godišnje iznose milijarde eura i koji ima više od 24.000 radnika, planira da već ove godine u Bosni i Hercegovini otvori prve trgovine.

Prve trgovine u BiH će biti otvorene na jesen 2023. godine. Bosna i Hercegovina će biti 19. tržište za Pepco brend.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79