Pet osoba povrijeđeno u sudaru tri automobila kod Srebrenika

Pet lica je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi u kojoj su učestvovala tri automobila na magistralnom putu u mjestu Uroža kod Srebrenika, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

U nezgodi su učestvovali automobili “golf” kojim je upravljao muškarac čiji su inicijali A.S. /19/, “škoda oktavija” koju je vozila tridesetosmogodišnja H.H, oboje iz Srebrenika, te “toyota” za čijim je upravljačem bio H.D. /22/ iz Banovića.

Teško je povrijeđena saputnica u “toyoti” čiji su inicijali F.D, koja je zadržana na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Tuzla.

Vozač “toyote” čiji su inicijali H.D. i saputnik M.D. zadobili su povrede o čijem se stepenu ljekari nisu izjasnili, ali su ih zadržali na daljem liječenju.

Žena čiji su inicijali H.H, koja je vozila “škodu oktaviju”, zadobila je povrede o čijem se stepenu ljekari UKC Tuzla nisu izjasnili, a vozač “golfa” A.S. je lakše povrijeđen, pa su nakon ukazane ljekarske pomoći oboje pušteni na kućno liječenje.

Policija je izvršila uviđaj ove nezgode koja se dogodila sinoć u 21.15 sati.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments