Petnaestogodišnjaku motorna pila prerezala vrat

Nesreća se dogodila na nepristupačnom području, koje pripada Unsko-sanskom kantonu, a dijete je prevezeno u Drvar, jer je tu najbliža zdravstvena ustanova. Nažalost, nije mu bilo spasa.

Strašna tragedija dogodila se jutros na području općine Martin Brod, gdje je u nesreći prilikom sječe drva stradao 15-godišnji M. K.

Kako je za Faktor potvrđeno iz MUP-a Unsko-sanskog kantona, jutros je u Policijsku stanicu Drvar prijavljeno da je u Dom zdravlja u Drvaru dovezeno teško povrijeđeno dijete sa povredama od motorne pile.

Nesreća se dogodila na nepristupačnom području, koje pripada Unsko-sanskom kantonu, a dijete je otac prevezao u Drvar, jer je tu najbliža zdravstvena ustanova. Nažalost, nije mu bilo spasa.

– Nedugo nakon prijema u Dom zdravlja, konstatovana je smrt povrijeđenog maloljetnika. Tijelo je prevezeno u Kantonalnu bolnicu Bihać, gdje će biti obavljen vanjski pregled i eventualno obdukcija – kazali su nam u MUP-u Unsko-sanskog kantona.

Nesreća se dogodila dok je maloljetnik s ocem i djedom sjekao drva na livadi u Očijevačkoj Luci. Nezvanično, pila mu je nanijela povrede u predjelu vrata.

Na mjesto nesreće upućena je ekipa koja će obaviti uviđaj, kojim će biti utvrđene sve okolnosti ove strašne nesreće, prenosi Faktor.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79