Pijan i bez vozačke sletio s puta neregistrovanim automobilom

Bratunačka policija identifikovala je N.O. iz Milića, koji se sumnjiči da je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi pod dejstvom alkohola, upravljajući neregistrovanim automobilom, bez položenog vozačkog ispita, nakon čega je pobjegao sa lica mjesta.

“Naime, Policijskoj stanici Bratunac, u nedjelju oko 09.45 časova, prijavljeno je da se u mjestu Hrnčići, opština Bratunac, dogodila saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke Fiat. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Bratunac koji su izlaskom na lice mjesta zatekli vozilo koje je učestvovalo u nezgodi, dok se lice koje je upravljalo vozilom, udaljilo sa lica mjesta”, naveli su iz policije.

Policija je identifikovala N.O. iz Milića, koji se sumnjiči da je učestvovao u ovoj saobraćajnoj nezgodi.

“Navedeno lice se naknadno obratilo u Dom zdravlja Milići, radi ukazivanja ljekarske pomoći. Daljim aktivnostima, utvrđeno je da N.O. nema položen vozački ispit kao i da vozilo kojim je upravljao u alkoholisanom stanju, nije registrovano”, naveli su iz policije.

Prema osumnjičenom licu slijede zakonom propisane mjere i radnje zbog počinjenih prekršaja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79