Pijan na konobaricu bacao flaše, vrijeđao i nasrnuo na policiju

Policijski sužbenici PS Teslić, 24.aprila u 22:30 sata su obaviješteni da se u jednom ugostiteljskom objektu nalaze dvojica muškaraca u alkoholisanom stanju koji odbijaju da napuste objekat. Po dolasku, policija je uočila osobe inicijala A.P. i B.V.

– Tada je A.P. bacio flašu na radnicu u ugostiteljskom objektu, pa pogodio šank i zid. On je verbalno vrijeđao policijske službenike, a potom nasrnuo na njih, nakon čega je uhapšen. Alkotestiranjem je utvrđeno 2,14 promila alkohola u krvi.

Odgovarat će za dva krivična djela, napad na službena lica u vršenju službene radnje i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari. S obzirom da se sve dešavalao poslije 22 sata, u OJT Doboj će protiv vlasnika ugostiteljskog objekat Ž.M. biti podnesen izvještaj o nepoštivanju mjera epidemije – izjavila je Dragana Kerkez, portparol PU Doboj.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79