Pijan napao majku i suprugu: Uhapšen zbog nasilja u porodici i nasrtanja na policiju

Muškarac čiji su inicijali V.K. iz Zvornika uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivična djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nasilja u porodičnoj zajednici, saopšteno je danas iz zvorničke Policijske uprave.

Nakon prijave da V.K. pokušava da napadne majku i suprugu u porodičnoj kući, policija je izlaskom na lice mjesta zatekla na javnom putu V.K. koji je mašući lancem upućivao prijetnje policiji da će ih napasti, ne dozvoljavajići im da priđu.

Prilikom hapšenja, V.K. je fizički napao policijskog službenika, nanijevši mu povrede, koje su konstatovane u Opštoj bolnica Zvornik. Alkotestiranjem je utvrđeno da V.K. ima 2,32 promila alkohola u krvi.

O ovom događaju, koji je juče prijavljen policiji, obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Policija nastavlja dalje aktivnosti u cilju kompletiranja i dokumentovanja predmeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu podnijeti izvještaj za krivična djela za koja se osumnjičeni tereti.

Policijska uprava Zvornik, osuđujući svaki vid nasilničkog ponašanja i napada na policijske službenike, poziva građane da se uzdrže od ovakvih ili sličnih ponašanja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79