Pijan pravio probleme: Pucao iz pištolja ispred kafića u Doboju

Policija je u Doboju uhapsila lice iz ovog grada čiji su inicijali B.B, koje je u alkoholisanom stanju pucalo iz pištolja ispred jednog ugostiteljskog objekta u Vidovdanskoj ulici.

Ovo lice je uhapšeno u subotu, 14. maja, u 22.35 časova, a alko-testiranjem kod njega su utvrđena 1,83 promila alkohola u krvi, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Od B.B. je oduzeto vatreno oružje i četiri metka, a dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Doboju izjasnio se da je riječ o krivičnom djelu nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Policijskoj stanici Doboj dva juče je prijavljen požar u kući u vlasništvu lica čiji su inicijali S.K. u mjestu Kožuhe sa štetom u dvije prostorije u prizemlju kuće, a koji je izazvalo lice V.G, koje je tom prilikom i povrijeđeno.

Licu V.G. ukazana je ljekarska pomoć u dobojskoj bolnici, nakon čega je upućeno u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

Požar su lokalizovali mještani. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Doboju, a uviđaj će biti izvršen danas.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79