Pijan skrivio nesreću u kojoj mu je poginuo drug: Uhapšen vozač (33) koji je sletio kolima u kanjon dubok 50 metara

A. A. (33) iz Brodareva uhapšen je danas pod sumnjom da je prošlog petka vozeći pod dejstom alkohola izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo njegov drug i sugrađanin E.P (35).

Vozilo u kome su se nalazila njih dvojica i još dvije devojke kobnog dana oko 22 sata sletilo je u kanjon Lima na putu između Brodareva i Prijepolja. “Mercedes” kojim su putovali najprije je udario u kameni zid kraj puta, a onda niz liticu duboku 50-ak metara proklizao do same obale Lima gdje se zaustavio, piše Blic.

E. P. je ispao iz automobila i stradao, a obdukcijom njegovog tijela utvrđene su povrede glave i grudnog koša. Prve informacije bile su da je upravo stradali Brodarevac upravljao vozilom, ali je policijskom istragom utvrđeno da je za volanom bio A. A. i to pod dejstvom alkohola. On i dvije saputnice u udesu su zadobili lakše tjelesne povrede.

Tijelo stradalog i troje povređenih iz kanjona Lima izvukli su vatrogasci iz Prijepolja, pošto je prethodno na lice mjesta izašla patrola policije po prijavi jednog kamiondžije da se na putu nalaze registarska tablica i kamenje od potpornog zida.

Uhapšenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu za teško djelo protiv bezbjednosti saobraćaja biće predat Višem javnom tužilaštvu u Užicu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79