Pijan skrivio prometnu, bježao pa vrijeđao policiju: Je… me jer sam zgodan!

Antonio (20) pijan je skrivio prometnu nesreću, potom pobjegao i na koncu brutalno izvrijeđao policajce koji su ga odmah uhitili.

Sve se dogodilo lani u ožujku oko 18.50 sati u Magdalenićevoj ulici u blizini crkve Svete Barbare u Bedekovčini. Prema presudi, mladić iz Oroslavja je u preglednom zavoju s blagom nizbrdicom izletio ulijevo i bočnim dijelom automobila udario u prednji dio parkiranog osobnog vozila.

Potom je pobjegao s mjesta nesreće, nastavio se kretati u smjeru Zagorske ulice u Bedekovčini, pa je opet sletio na lijevu stranu u odvodni kanal gdje se zaustavio. Napuhao je 1,94 promila alkohola.

No, tu nije bio kraj nevoljama. Tijekom očevida brutalno je izvrijeđao policajca: “Popuši mi k…, je… me jer si ljubomoran što ne voziš auto kakav je moj“.

Nakon toga, sasuo je paljbu po obojici policajaca: Pa normalno da ste pi…, gejevi, je… me jer sam zgodan, vodite me piz… usrane, glupe seljačine, pušite mi ku… obadvojica, korumpirana smeća, opet ćete mi namjestiti, sutra ćete me osuditi, jer ste vi policija, kao i sud, svi korumpirani, mater vam je…”!
PRIZNAO PA POREKAO

Odmah je uhićen, a prekršajni sudac ovih ga je dana proglasio krivim i ‘odrezao’ mu točno 8555,88 kuna kazne za sve prekršaje koje je tog dana počinio. Ostao je i tri mjeseca bez vozačke.

Antonio je najprije priznao krivnju. Kaže da je tog dana bio u kleti kod prijatelja te su dosta popili. Ne sjeća se prometne i detalja, a policiji se ispričava ako ih je doista vrijeđao u alkoholiziranom stanju. No, kasnije je dopunio obranu pa negirao krivnju.

“Nije točno da sam ja skrivio prometnu. Djevojka se htjela uključiti na glavnu cestu pa je ona udarila mene, a ne ja nju. Osim toga, policija nije dobro nacrtala skicu prometne”, upozorio je veseli Zagorec.

Na koncu je, međutim, priznao da je vrijeđao policajce jer nisu htjeli uvažiti ništa od onoga što je on rekao samo zbog toga jer je bio alkoholiziran pa je po njima bio automatski kriv.

No, sudac nije uzeo za ozbiljno njegovu obranu. Policijski izvještaj i saslušani svjedoci opovrgnuli su sve njegove teze te je proglašen krivim i osuđen. Na presudu se može žaliti piše Danica.hr

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79