Pijana kamionom udarila u drugi kamion

Pijana (1,78 promila) žena za volanom teretnog automobila slovenačkih registracija udarila je kod Virovitice u teretni automobil virovitičkih oznaka, pri čemu je teško povrijeđen putnik u slovenačkom vozilu.

Virovitičko-podravska policija u utorak je saopštila da se nezgoda dogodila oko 18.40 u naselju Čemernica kod Virovitice, prenosi “index”.

Tada je 58-godišnja žena koja je vozila kamion usljed alkoholisanosti i neprilagođene brzine, udarila u teretno vozilo virovitičkih registracija koje je bilo nepropisno parkirano.

Nakon udara njeno vozilo je odbačeno te je udarilo u metalni stub, a potom i u putnički automobil pa se na kraju zaustavilo u punom jarku.

Ženi koja je vozila slovenački teretnjak alkotestiranjem je utvrđeno 1,78 promila alkohola u krvi, a u nezgodi je teško povrijeđen 32-godišnji putnik u njenom vozilu.

Iz policije najavljuju podnošenje krivične prijave.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79