Pijani Banjalučanin pravio haos: Tokom vožnje pucao iz gasnog pištolja

Od lica iz Banjaluke čiji u inicijali Lj.K. iz policija je oduzela gasni pištolj i određenu količinu municije, nakon što je iz automobila u pokretu pucalo u vazduh, a alko-testiranjem mu je utvrđeno 0,83 promila alkohola u krvi.

Policajci su u subotu, 4. septembra, u Omladinskoj ulici u Banjaluci, uočili da je iz vozila “opel astra”, koje se kretalo u koloni, nepoznato lice sa mjestu suvozača kroz prozor ispalilo tri hica iz pištolja u vazduh, saopšteno je iz banjalučke Policijske uprave.

Policajci su zaustavili vozilo, te utvrdili da je riječ o licu Lj.K, a izvršenom kontrolom utvrđeno je u pitanju gasni pištolj.

Lice Lj.K. je podvrgnuto alko-testiranju kojim je utvrđeno 0,83 promila alkohola u krvi.

Protiv ovog lica slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog počinjenih prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru i Zakona o oružju i municiji

Službenici Policijske uprave Banjaluka u petak, 3. septembra, uhapsili su lice iz Modriče čiji su inicijali H.A. za kojim je raspisana potraga po naredbi modričkog Osnovnog suda.

Lice lišeno slobode je predato u Okružni centar sudske policije Banjaluka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79