Pijani Mostarac pred djevojkom pokazivao srednji prst policiji pa uhapšen

Ekipa Slučajeva X Hayat televizije proteklih dana boravila je s interventnim timovima policijske stanice Centar u Mostaru.

Tokom snimanja emisije zabilježili su brojne intervencije, a tokom obilaska ugostiteljskih objekata, vozač mercedesa, ispred jednog objekta, pokazao je srednji prst policiji. Patrola je odmah krenula za njim te ga zaustavila, a alkotestiranjem su utvrdili 2,40 promila alkohola u organizmu.

Kada su vozaču saopćili da je lišen slobode zbog velike količine alkohola u organizmu, tada je djevojka suvozač pitala: “gdje ga vodite?” Policajac je objasnio da ga vode u policijske prostorije u kojima će biti zadržan do otriježnjenja.

Razočarana djevojka je rekla: “Nemojte mi to raditi, Valetinovo je”.

Ipak, vozač je završio u ćeliji za otriježnjenje u policijskoj stanici Centar. Pored toga, izrečena mu je novčana kazna od 500 maraka zbog omalovažavanja službenih osoba, 400 maraka zbog alkohola, te dva mjeseca zabrane.

Valentinovo koje je proveo u ćeliji koštalo ga je 900 maraka, a djevojka je taksijem otišla kući.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79