Pijani policajac u Audiju izazvao tešku nesreću, napuhao je 1,65 promila

Pijani policajac u skupocjenom audiju rs7 skrivio je prometnu nesreću u kojoj su teško ozlijeđene tri osobe.

Nesreća se dogodila još 20. listopada oko 3.40 sati ujutro na autocesti A3 kod Gornje Vrbe blizu Slavonskoga Broda. Portal SBonline danas otkriva kako je nesreću skrivio policajac (40) koji je napuhao 1,65 promila.

Slavonskobrodska policija izvijestila je drugi dan o toj nesreći, ali nije navela kako je krivac policajac. Priopćili su tek kako se pijani vozač (40) zbog nedovoljnog razmnaka zabio u stražnji dio automobila kojim je upravljao državljanin Srbije (60).

Rekli su kako je došlo do udara u stražnji dio automobila i slijetanja oba vozila s kolnika na travnatu površinu. S policajcem je u Audiju bio 41-godišnjak koji je također teško ozlijeđen, kao i vozač iz Srbije.

Prema neslužbenim informacijama, piše SBonline, u vozilu s policijskim službenikom koji je uzrokovao prometnu nesreću bio je njegov kolega policajac. Bili su izvan službe.

Pijani policajac koji je skrivio prometnu nesreću zaposlen je u PU vukovarsko-srijemskoj. Nema informacija je li udaljen s dužnosti i suspendiran

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79