Pio sa prijateljima u kafiću, platio turu, pa pucao sebi u glavu iz službenog pištolja

Kad je konobar otvorio vrata toaleta ugledali smo jeziv prizor – rekao jedan od gostiju.

POLICAJAC Goran P. (45) pucao je sebi u slepoočnicu iz službenog pištolja, u ponedjeljak uvečer, u kafiću “Pećina” u šabačkom naselju Trkalište. Slučaj se dogodio naočigled gostiju, koji svjedoče da je nesretni čovjek samo ustao od stola i otišao u toalet, odakle se začuo hitac.

Nestala maloljetnica se javila iz Njemačke: Emilija (17) poslala SMS da je pobjegla sa momkom da bi se udala

– Skočili smo kao opareni, jer prosto nismo mogli da vjerujemo – kaže jedan od svjedoka događaja koji ne želi da mu pominjemo ime. – Kad je konobar otvorio vrata toaleta ugledali smo jeziv prizor. Nažalost, zakasnili smo. Čovjek je ležao sa rupom na glavi i spasa mu nije bilo.

Hitna pomoć, koja je brzo stigla na lice mjesta, mogla je samo da konstatuje smrt.

– Sa Goranom su, prije nego što si oduzeo život, sjedili njegovi prijatelji, bivši sportisti – svjedoči, za “Novosti”, jedan od gostiju kafića i dodaje da je ispaljeni metak polupao vrata i izašao napolje kroz plastičnu tendu.

– Popio je piće i platio turu drugarima sa kojima je sjedio neposredno prije nego što je pucao sebi u glavu. Žao mi je svakog čovjeka, a posebno Gorana, jer sam ga zaista često viđao i sa njim razgovarao.

Policajac Goran P. radio je na graničnom prelazu Pavlovića most prema Republici Srpskoj. Njegovi poznanici iz kafane u kojoj je okončao život, kažu da se dugo vremena žalio na bolove u nozi. Jeste u kafanu često navraćao, ali kako kažu, u piću nikada nije pretjerivao.

 

Šok-snimak iz Novog Pazara! Uzimao kamatu od žene, brat i muž ga polupali!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79