Pismo jednog dječaka Djeda Mrazu rasplakalo region: “Ne želim da mi donosiš poklone već…”

Novogodišnje pismo Djeda Mrazu obišlo je region, a napisao ga je jedan dječak koji je imao jednu želju.

Iako autor pisma nije poznat, po mnogim Facebook stranicama postala je viralna fotografija jednog dječaka koji Djeda Mrazu nije tražio skupe igračke ili video-igrice već jednu najiskreniju želju – da njegov brat ponovo čuje!

– Dragi Djeda Mraze, meni ne moraš ove godine da doneseš poklone za Novu Godinu. Ja bih samo želio da ljudi pomognu mom bratu da može da čuje. I ja i Kosta smo bili dobri ove godine! Mihajlo.

Skromno pismo Mihajla izazvalo je suze kod mnogih, a jedan od najčešćih komentara bio je “Blago Kosti kad ima ovakvog brata”.

Fotografija je postala viralna i za samo nekoliko sati, na više stranica zaradila hiljade lajkova.

„Tužno. Ovakvih želja će iz godine u godinu biti sve više. Ali naša država, naš grad ne obraćaju pažnju na to“, jedan je od komentara.

„Žao mi je stvarno. Na gluposti pare, a bolesna deca. Sram te bilo grade i državo“, prokomentirao je jedan od posjetioca Facebook stranice.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79