“Pitao sam policajca zbog čega mi je napisao kaznu, samo mi je rekao: Ne znam ništa, ni ja nisam odavde, mene su samo poslali da napišem kazne”

Ukoliko želite slobodnu nedjelju provesti na sarajevskom izletištu Vrelo Bosne, obavezno obratite pažnju gdje ćete kada stignete na ovu lokaciju parkirati svoj automobil.

Danas smo imali priliku svjedočiti još jednoj situaciji, koja na nabolji način pokazuje, kako se na račun građana Sarajeva puni kantonalni budžet.

Naime, zbog nedostaka mjesta na parkingu koji se nalazi na ovom izletištu, posjetioci su primorani parkirati svoja motorna vozila na proširenjima saobraćajnice koje se nalazi ispred ulaza na izletište.

Očigledno da ovakvu priliku policijski službenici PU Ilidža, koriste na ‘najbolji’ način.

Nezadovoljni građani su nam kazali kako im je bez prethodnog upozorenja policijski službenik koji je radio svoj posao na ovom lokalitetu napisao kazne za nepropisno parkiranje.

“Pitao sam ga zbog čega mi je napisao kaznu, kada na ovom području ne postoji saobraćajna signalizacija za zabranjeno parkiranje, na šta mi je on samo rekao: Ne znam ja ništa, ni ja nisam odavde, mene su samo poslali da napišem kazne,” rekao nam je jedan od nezadovoljnih građana koji je danas dobio svoju kaznu.

Napomenimo, osim nedostaka bilo kakve saobraćajne signalizacije, ovaj dio saobraćajnice veoma je loše označen, tačnije nikako.

(Admir Oručević | Source.ba)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79