PJEŠAČI 15 KILOMETARA DO ŠKOLE: Milicu je majka napustila, a ona ima samo JEDNU ŽELJU

U Kuršumlijskom selu Belo polje žive Miloš Stojković i njegove tri kćerke. On kaže da su Milica, Dragana i Milena njegova djeca, iako se Milice majka odrekla i ostavila je sa očuhom Milošem.

Sestre brinu jedna o drugoj, žive sa ocem i sa mjesečnim primanjem od 11.000 dinara. (183KM)

Milica svakog dana pješači do škole u Kuršumliji i pređe 15 kilometara u oba pravca. Prije nego što stigne do škole, isprati sestre do stare divlje kruške gdje ih pokupi školski taksi, a ona sama nastavi put do škole. Sestre i otac su zabrinuti jer šeta sama po snijegu, kiši i vjetru. Miloš je svake večeri sačeka na pola puta jer najčešće nema uličnog svjetla.

Djevojčice prije nego što se rastanu kod stare kruške rasplaču se jer se Dragana i Milena brinu kako će Milica stići do škole.

Marija Obradović, razredni starešina, kaže da Milica uvijek stigne prije ostalih đaka u školu.

Ukoliko možete da pomognete ovoj porodici, evo podataka za pomoć

Otac Miloš Stojković 064 220 63 52

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79