Pješak kojeg je udarilo auto na Ilidži teško povrijeđen, sudar u Drinskoj bez težih posljedica

Pješak kojeg je u večernjim satima na Ilidži udario automobil zadobio je teške tjelesne povrede, potvrđeno nam je iz Ministarstva unutrašnjih poslovna Kantona Sarajevo.

Prema riječima dežurnog u Operativnom centru MUP-a KS, povrede, iako teške, nisu opasne po život. Nezvanično, pješak je zadobio lom noge.

Policija je na mjestu nesreće obavila uviđaj.

U drugoj težoj saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila u Sarajevu, iako je registrovana veća materijalna šteta, povrijeđenih nije bilo.

Dva vozila sudarila su se u Drinskoj ulici u općini Novo Sarajevo, nakon čega je jedno od vozila sletjelo s ceste u grmlje pored željezničke pruge.

Pretpostavlja se da je nesrećama kumovala klizava cesta, kao i smanjena vidljivost zbog kiše i snijega koji večeras padaju u Sarajevu, prenosi Faktor.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79