Pješaka usmrtio kamion nakon saobraćajne nezgode

Jedna osoba stradala je u saobraćajnoj nezgodi koja se jutros u 09:05 sati dogodila u Živinicama, na magistralnom putu M-18 Tuzla – Sarajevo, piše Tuzlanski.ba.

U nezgodi su učestvovali teretno putničko motorno vozilo i pješak, rođen 1967. godine, koji je na licu mjesta preminuo od zadobivenih povreda. Službenici Policijske uprave Živinice na ovom dijelu puta u potpunosti su obustavili saobraćaj kako bi se obavio uviđaj, nakon kojeg će biti utvrđen uzrok ove saobraćajne nezgode sa smrtnih ishodom.

O ovom nesretnom događaju obavješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona, u saradnji s kojim će službenici Odjela kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona poduzeti sve potrebne radnje kako bi rasvijetlili slučaj. Saobraćaj se na ovoj dionici puta preusmjerava na alternativne pravce.

(FOTO) Vozači pronašli čovjeka na cesti kako spava

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79