Pjevačica strahuje za vlastiti život, promijenila i mjesto boravka: Šmrk i članovi njegove mafije zamjerili su joj jednu stvar

Grupa Admira Arnautovića Šmrka, koji je u septembru prošle godine u okviru akcije Bumerang uhapšen, navodno je planirala fizički napad na pjevačicu Senidu Hajdarpašić Senidah.

Sukob između menadžera Jale Brata i Bube Korelija, i pjevačice se dogodio u onom momentu kad je ona odlučila da napusti njegov tim.

 

  • Senidah zna da se zamjerila čovjeku koji je jako opasan. Strahuje za svoj život i zato je promijenila mjesto boravka. Vodi računa gdje se kreće, a njenu adresu posljednjih mjeseci niko ne zna. To su ozbiljne stvari i situacija nije nimalo naivna. Život je u pitanju, a ona strahuje da bi mogla kobno da završi jer se zamjerila Šmrku, koji je strah i trepet u Bosni i Hercegovini – priča izvor za Kurir.

Zbog cjelokupne situacije Senidah je unajmila obezbjeđenje. Kako se navodi unajmila je čak tri prstena obezbjeđenja, prenosi Blic.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79