Planula dva auta, na njih bacili molotovljeve koktele!

Zadarska policija je noćas dobila dojavu kako gori nekoliko vozila u Ulici Hrvatskog Sabora. Vatrogasci su također odmah izašli na teren. Izgorjela su dva auta dok je treće oštećeno.

Noćas oko 3 sata u ulici Hrvatskog Sabora u Zadru izbio je požar na parkiranom vozilu Volkswagen Tiguan u vlasništvu 62-godišnjaka, a potom se proširio na Renault Twingo, izvijestila je zadarska policija koja je cijelo jutro provodila očevid na mjestu događaja. Vozilo na koje se požar proširio je također u vlasništvu istog muškarca, odnosno njegove tvrtke.

Požar su ugasili vatrogasci, a materijalna šteta se tek treba utvrditi.

– Provedenim očevidom utvrđeno je da je požar  namjerno izazvan na vozilu VW Tiguan, a za počiniteljem se intenzivno traga – rekla nam je Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije.

Kako neslužbeno doznajemo, drski počinitelj je požar na automobilu izazvao Molotovljevim koktelom, a izgorjela su auta poznatog zadarskog poduzetnika.

Protiv nepoznatog počinitelja državnom se odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

24Sata

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79