Pljačkao apoteke, markete i sportske kladionice

Policijski službenici Uprave policije MUP-a TK-a (OKP PU Lukavac) su radeći na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnih djela teških krađa i oštećenje tuđe stvari u kojima su predmet napada bile uglavnom, apoteka, mini market i sportske kladionica došli do saznanja o mogućem počiniocu.

Naime, u pitanju je lice J. Lj. (26), nastanjen na području općine Lukavac, nad kojem je u službenim prostorijama izvršena kriminalistička obrada. O navedenom je obaviješten kantonalni tužilac, dok će protiv L.Lj. biti podnesen Izvještaj Kantonalnom tužilaštvu Tuzlanskog kantona zbog postojanja osnova sumnje da je, u vremenskom periodu od jula do avgusta 2020.godine na području Lukavca, s ciljem pribavljanja protipravne imovinske koristi, počinio pet krivičnih djela teške krađe i oštećenje tuđe stvari, u kojima je predmet otuđenja bio novac.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79