Pobijedio Dodika, osvojio 3.000 KM (FOTO)

Pobjednik vaskršnje tucijade u organizaciji Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka bio je Zoran Marković, predsjednik Mjesnog odbora ove stranke u banjalučkom naselju Melina

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik čestitao je danas pobjednicima vaskršnje tucijade u organizaciji Gradskog odbora ove stranke u Banjaluci, te je svima povodom najvećeg hrišćanskog praznika uputio tradicionalni pozdrav – Hristos vaskrse.

On je ocijenio da je riječ o divnoj manifestaciji, te da vjeruje da će ona postati tradicionalna.

“U okviru SNSD-a članovi su skupili jedan iznos sredstava, usmjerivši ih i u nagradni fond za pobjednike vaskršnje tucijade. To sve je dio jedne solidarnosti koju gajimo, potrebe da se ljudi okupe i budu zajedno“, rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.

On je poručio da je važno da se gaji svoja tradicija, te da mu je drago što je na tucijadi, koja ima i humanitarni karakter, vidio dosta djece.

“I svi naši odbori učestvovali su u takmičenju. Ono je bilo otvoreno, ne samo za članove SNSD-a, već i sve koji su na dobrovoljnoj bazi htjeli da učestvuju. Tako će i ostati. Zahvaljujem se stranačkoj organizaciji u Banjaluci i njenom rukovodstvu što je imala dovoljno htijenja i energije da ovo takmičenje organizuje i zaista je bilo lijepo s ovim ljudima podijeliti tu radost”, rekao je Dodik.

Pobjednik vaskršnje tucijade u organizaciji Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka bio je Zoran Marković, predsjednik Mjesnog odbora ove stranke u banjalučkom naselju Melina.

On je u finalu pobijedio Milorada Dodika i dobiće, kako kaže, 3.000 KM.

“Divan je osjećaj nakon učešća i pobjede, koju nisam očekivao”, rekao je Marković i istakao da je pobjedničko jaje kupio na pijaci.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić zahvalio je rukovodstvu SNSD-a za podršku manifestaciji i dodao da će dio sredstava, od ukupnog nagradnog fonda od 10.000 KM, biti doniran u humanitarne svrhe, između ostalog porodici nedavno preminule porodilje u Banjaluci, iza koje je ostala tek rođena beba i jedno malo starije dijete.

On je ranije rekao da je ova aktivnost SNSD-a bila usmjerena ka očuvanju tradicije i običaja, te da je realizovana u svim mjesnim i rejonskim odborima SNSD-a širom Banjaluke.

Finale vakršnje tucijade održano je u prostorijama Glavnog odbora SNSD-a u banjalučkom naselju Rosulje, a osim brojnih članova, prisustvovala je i potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović.

Na tucijadi su u odvojenom takmičenju snage odmjerili i novinari i medijski radnici, a prvo mjesto osvojili su novinari ATV, dok je drugi bio snimatelj Novinske agencije Republike Srpske – Srna.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79