Podstanarske muke roditelja s troje djece

Cijelu smo noć proveli u autu. Gazdarica nas je izbacila iz stana i promijenila bravu, poslala nam je SMS.

Obitelj s troje djece i psom noć je provela u automobilu, nakon što ih je gazdarica izbacila iz unajmljenog stana u Vodnjanu jer su kasnili s plaćanjem stanarine četiri dana.

Obitelj Mikac inače je iz Varaždina, no zbog posla su se odlučili preseliti u Pulu. Kako tamo nisu mogli pronaći stan za dugoročan najam, odlučili su tražiti stan dalje od grada. Nakon teške potrage, uspjeli su pronaći stan u sklopu jedne obiteljske kuće u Vodnjanu. Ugovor na godinu dana su potpisali u rujnu.

‘Stan smo plaćali 2.200 kuna (300 eura) , mada u ugovor piše dvije tisuće, plaćali smo uvijek na vrijeme i podstanarstvo i sve režije te nikada nikakvih problema nije bilo. Prvi mjesec platili smo čak račun za 50 kubika vode koje nismo mogli potrošiti, no nismo se puno bunili jer smo bili sretni da imamo krov nad glavom po prihvatljivoj cijeni. S gazdaricom smo bili u dobrim odnosima, znala sam s njom popiti kavu i pomagati joj oko mame koja je bila bolesna’, ispričala je za Glas Istre Sanja Mikac.

Stan je, kaže, bio u lošem stanju kad su u njega uselili, a suprug Miljenko je renovirao kupaonicu, u što je uložio gotovo 10 tisuća kuna. Kupili su i novi namještaj i perilicu za rublje. Obitelj je bila uvjerena da je sve u redu pa su i sina prebacili u drugu školu, koja mu je bila bliže mjesta stanovanja.

Sve se drastično promijenilo kad su otišli u posjet obitelji u Varaždinu. Gazdarica im je tada samo poslala poruku da je promijenila bravu, poručivši im da ostanu u Varaždinu ili si nađu drugi stan.

‘Bila sam šokirana, nisam mogla vjerovati, stalno sam je zvala, ali mi se nije javljala. Naravno, već sutradan smo krenuli nazad prema Vodnjanu, misleći da ćemo sve riješiti na licu mjesta. No, kada smo nešto nakon ponoći stigli do stana, dočekala nas je zamijenjena brava, a gazdarica se nije htjela javiti’, ispričala je za Glas Istre Sanja. U stanu su i dalje ostale sve njihove stvari, a gazdarica ih nije puštala unutra sve dok nisu došli u pratnji policajca.

‘Strpali smo naš život u vreće u samo 45 minuta i otišli. Policajac nam je rekao da slobodno uzmemo i sav naš namještaj, perilicu rublja, ali jednostavno nisam imao gdje s time. Cijelu smo noć s troje male djece te psom žena i ja spavali u autu nakon što smo izbačeni iz podstanarskog stana u kojem smo po ugovoru mogli biti sve do listopada’, ispričao je Miljenko Mikac.

Sada je obitelj Mikac privremeno u jednom apartmanu u Fažani im je iznajmio vlasnik restorana u kojem je Sanja radila sezonski posao, no tamo ne mogu ostati dugo jer uskoro stižu turisti prenosi Jutarnji.

 

Dječaku gurali četkicu za zube u anus

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments