Poginuo dječak (2): Vozačici su ljetos umrli muž i otac, sad sin

Dječak je bio u automobilu sa svojom majkom i starijom sestrom. Sklizak kolnik uslijed kiše koja je u ponedjeljak povremeno padala nad Slavonijom vjerojatno je pridonio nesreći…

Poginula beba, majka u zavoju izletjela pred drugi auto

U nesreći kod Vinkovaca u ponedjeljak ujutro smrtno je stradao dječak od dvije godine. Nesreća je bila oko 10.20 sati, a kako navode iz policije, u sudaru su sudjelovala dva osobna vozila. Četvero ljudi je ozlijeđeno.

Naime, 32-godišnjakinja iz Vinkovaca vozila je Renault iz smjera Tordinaca u smjeru Ostrva te je zbog neprilagođene brzine u zavoju prešla na suprotni kolnički trak gdje je došlo do udara u Volkswagen koje je dolazilo iz suprotnog smjera.

Od posljedica prometne nesreće, smrtno je stradalo 2-godišnje dijete koje se nalazilo u Renaultu, a četiri osobe su ozlijeđene kojima je pružena liječnička pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima. Ozlijeđeni su, 32-godišnjakinja i 5-godišnjakinja iz Vinkovaca koje su se nalazile u Renaultu, a u drugom vozilu su ozlijeđeni 43-godišnjak i 38-godišnjakinja iz Silaša.

Dječak je bio u automobilu sa svojom majkom i starijom sestrom. Sklizak kolnik uslijed kiše koja je u ponedjeljak povremeno padala nad Slavonijom vjerojatno je pridonio nesreći.

Gospon sudac, ja je volim: Silio ženu na prostituciju zbog duga

– Nesretna žena je prije nekoliko mjeseci u roku dva tjedna izgubila oca i muža. Bili su teško bolesni. Iskrena sućut cijeloj obitelji – rekla nam je čitateljica.

– Ona je čvrsta žena. No nakon svega, ne znam kako će preživjeti gubitak djeteta. Umrli su joj i muž i tata pa je bila desna ruka bolesnoj majci. Tu obitelj prati prava nesreća. Njezina petogodišnja kćerkica bila je jako vezana za brata – rekao je mještanin Antina za Jutarnji List.

Pijan jurio u suprotnom smjeru na A1, platit će ‘masnu’ kaznu

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79