Pogledajte izvlačenje iz rijeke Vrbas: Dva radnika poginula

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći poginule su dvije osobe dok su još dvije povrijeđene. Nesreća se desila na magistralnom putu Bočac- Krupa na Vrbasu.

Riječ je o radnicima privatne kompanije koji su se vraćali sa terena iz Prnjavora. Klizav teren, loši vremenski uslovi i preticanje bili su kobni za dva radnika.

Prema nezvaničnim informacijama jedan od stradalih je vozač mini kombija. Pokušao je da zaobiđe vozilo ali je izgubio kontrolu. Udarili su u bankinu koja nije mogla da spriječi najgore. Vozilo je završilo u Vrbasu.

Druga dva radnika su ispala iz vozila. Nezvanično zadobili su lakše tjelese povrede. Dva vozila hitne pomoći prevezala su ih u UKC, prema prvim informacijama nisu životno ugroženi.

Pogledajte izvlačenje mini kombija iz rijeke Vrbas – Kobni povratak sa posla – Dva radnika poginula #crnahronikaViše info http://bit.ly/2pYXbpT

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Samstag, 9. November 2019

Na mjesto nesreće stigli su i ronioci Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Republike Srpske. Izvukli su tijela stradalih muškaraca. Nakon čega je izvučeno i vozilo.

Osobe iz drugog vozila koje je učestvovalo u nesreći su bez povreda. Na mjesto nesreće izašao je i dežurni tužilac Radenko Janković, a veliki broj policajaca učestvovao je u vršenju uviđaja i regiulisanju saobraćaja koji je na ovom magistralnom putu gust.

Uviđaj na mjestu ove teške saobraćajne nesreće trajao je nekoliko časova, za to vrijeme saobraćaj nije bio obustavljen, prenosi ATV.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79