Pogledajte kako će izgledati prvi bh. bolid: “Prave ga studenti i traže investitora”

Da Bosna i Hercegovina ima mlade i talentovane studente koji su željni napretka u državi, govori i podatak o studentima sa Sveučilišta u Mostaru koji prave formulu tj prvi bh. bolid.

Kao i svakom vrhunskom projektu, potreban je ozbiljan investitor.

Obraćamo vam se s nadom da ćete podržati medijski naš projekt Formula Student bolida koji provodi tim studenata sa Sveučilišta u Mostaru, ustrojbene jedinice Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike.

Nažalost i zbog financijske slike teško dolazimo do donacija i Vaša pomoć bi nam jako puno značila kada biste mogli poslušati i objaviti našu priču naravno ukoliko želite doći i poslušati našu priču otvorenog srca ćemo Vas ugostiti u našu garažu na Sveučilištu u Mostaru.

Mi smo tim studenata koji je preuzeo FSRacing Team s ulogom i stvaranjem bolida treće generacije s kojim želimo nastupati diljem Europe. Mi nismo samo tim koji reprezentira i promovira cijelo Sveučilište u Mostaru mi smo reprezentativci cijele Bosne i Hercegovine.

Ovim putem Vam se obraćamo za istinsku pomoć koja nam je potrebna, mi želimo ono što je najvažnije pokazati kako uistinu možemo, želimo i pripadamo jednoj europskoj zajednici.

Naš tim predano radi na izradi trkaćeg bolida koji će predstavljati naše Sveučilište na prestižnim natjecanjima Formula Student diljem Europe, no ne samo Sveučilište već i cijelu Bosnu i Hercegovinu. Ova izazovna inicijativa ne samo da pruža studentima priliku da steknu neprocjenjivo iskustvo u inženjerskom projektiranju i timskom radu, već i promiče inovacije i tehničko znanje među mladima.

Da bismo uspješno završili ovaj projekt i ostvarili naše ciljeve na natjecanjima, potrebna nam je podrška gospodarstvenika naše zemlje. Vaša podrška bi nam omogućila pristup potrebnim resursima, tehnologijama i stručnom znanju koje će nam pomoći da ostvarimo naše ambiciozne ciljeve.

Osim što će nam vaša podrška omogućiti sudjelovanje na natjecanjima, bit će to prilika da promoviramo i predstavimo našu zemlju u najboljem svjetlu pred međunarodnom publikom. Vaš doprinos bit će od neprocjenjive važnosti za ostvarenje naših ciljeva te bismo bili zahvalni na svakoj vrsti podrške koju biste nam mogli pružiti.

Za sve dodatne informacije u vezi s našim projektom, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila: fsracing@fsre.sum.ba. Rado ćemo vam pružiti sve potrebne informacije i detalje o našem projektu.

Unaprijed zahvaljujemo na vašem razmatranju naše molbe i nadamo se vašoj podršci u našem nastojanju da ostvarimo uspjeh na natjecanjima Formula Student. – izjavio je Zoran Injić iz FSRacing Team za portal Crna-Hronika.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79