Pogledajte kako izgleda automobil u kojem je preminula mlada Nikolina (20)

Jedna osoba poginula je, a četiri su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pola sata iza ponoći u nedjelju, 7. maja, na magistralnom putu u Zvorniku.

Službenici Policijske stanice za sigurnost saobraćaja Zvornik su obavili uviđaj saobraćajne nesreće. Uviđaju je prisustvovao i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Kako nam javljaju čitatelji portala Crna-Hronika nesreća se dogodila na dionici puta između Diviča i Zvornika u blizini autoservisa “Bane” kada su iz još neutvrđenih razloga četiri 20-godišnje djevojke sletile sa automobilom marke Renault Laguna.

U saobraćajnoj nesreći prethodne noći život je izgubila osamnasetogodišnja Nikolina Vračević, učenica trećeg razreda jezičke gimnazije SŠC “Petar Kočić” Zvornik

Prema informacijama koje smo dobili od učenika i profesora SŠC “Petar Kočić” Zvornik, za sutra je planiran organizovan odlazak učenika i profesora iz Zvornika u mjesto Sakar kod Malog Zvornika. Nastradala Nikolina rođena je i odrasla u mjestu Sakar na području opštine Mali Zvornik, a tu će ovog ponedjeljka od 14 sati biti i sahrana.

Dvije osobe su zadobile teške tjelesne povrede te su hitno prebačene na UKC Tuzla dok su ostale putnice lakše koje je konstatovani dežurni doktor u JZU Bolnica Zvornik.

“U saobraćajnoj nesreći je učestvovalo vozilo ‘Renault Laguna’ kojim je upravljao K.M. iz Zvornika. U navedenom vozilu su se nalazili i putnici T.P., T.P., M.T. i N.V. Na lice mjesta su upućeni i pripadnici Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja Zvornik, koji su konstatovali smrt kod putnika N.V.

Povrijeđeni K.M. i T.P. su iz JZU Dom zdravlja u Zvorniku upućeni u JZU Bolnica Zvornik, a nakon toga, zbog teških tjelesnih povreda opasnih po život, su upućeni i u JZU Univerzitetsko klinički centar Tuzla”, naveli su iz PU Zvornik .

Suvozaču M.T. i putniku T.P. su konstatovane lake tjelesne povrede od strane dežurnog doktora u JZU Bolnica Zvornik.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina je naložio preduzimanje svih mjera i radnji i dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje javnog saobraćaja“ protiv K.M.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79