Foto: BHRT/CH
Pogledajte kako izgleda Elvis Ćustendil, policajac koji je iz službenog pištolja ubio Amru Kahrimanović

Pogledajte kako izgleda Elvis Ćustendil, policajac koji je iz službenog pištolja ubio Amru Kahrimanović


Pred Kantolnim sudom u Tuzli započelo je suđenje Elvisu Ćustendilu koji je 7. februara u Tuzli iz službenog pištolja ubio suvlasnicu ugostiteljskog objekta Sidnay Amru Kahrimanović, javlja BHRT.

Ćustendil je optužen da je tu večer u alkoholiziranom stanju, nakon što je suvlasnica ugostiteljskog objekta u Tržnom centru Sjenjak u Tuzli Amra Kahrimanović oko 21 sat došla kako bi se objekat zatvorio i izašla iz prostora, naglo ustao, krenuo za oštećenom, i u holu tržnog centra iz neposredne blizine, iz službenog pištolja Uprave policije MUP-a TK u kojoj je bio zaposlen u Operativnom centru, na podmukao način ispalio jedan hitac u leđa oštećene, a nakon toga je, dok je žrtva ležala na podu, ispalio još 15 hitaca u različite dijelove tijela i usmrtio je.

Tužilaštvo je istragu u ovom predmetu provelo sa Federalnom upravom policije.

Tokom istrage obavljeno je i 11 vještačenja. Između ostalih, od vještaka neuropsihijatra i kliničkog psihologa, vještaka sudske medicine, DNK analiza, balistička i hemijska vještačenja, vještačenje mobitela i digitalnih zapisa (snimaka), kao i druga stručna vještačenja koje je uradila Federalna uprava policije.

U svojstvu svjedoka je saslušan veći broj osoba, a uz optužnicu je nadležnom sudu priloženo oko 230 različitih materijalnih dokaza.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija