Pogledajte kako reality zvijezda Boki 13 uzima 1.000.000 eura u torbi

Makedonska reality zvijezda Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, osumnjičen je za milionsku iznudu u Skoplju, a dio od milion i po, koliko je iznudio od skopskog biznismena, dobio je u skupocjenoj torbi “Louis Vuitton”!

Vijest da je reality zvijezda pod istragom zbog reketiranja uzdrmala je region polovinom jula a sad se pojavio i snimak na kojem se vidi sve ono o čemu su mediji prethodnog mjeseca pisali!

Na snimku koji će biti korišten u istrazi protiv Bojana Jovanovskog čuje se kako muškarac koji daje novac kaže: “Nisam ja seljak da šaljem eure u crnoj kesi”.

Snimak ženske ruke sa crvenim noktima, koja broji i reda pare u tašnicu, jedan su od ključnih dokaza protiv bivšeg pjevača i reality učesnika.

Boki 13, koji je lišen slobode, kao i njegov prijatelj Zoran Mileski, sumnjiče se da su od biznismena Jordana Orce Kamčeva, koji je pod istragom tužilaštva, tražili osam miliona eura kako bi preko svojih veza i prijateljskih kontakata sa tužiocem obezbijedili da se postupak protiv njega obustavi.

– Bokiju se na teret stavlja i pranje para, tj. da je novac koji je iznudio ubacio u legalne tokove kupovinom skupocjene garderobe i umjetničkih djela, kao i kroz putovanja – prenijeli su mediji.

Poslije saslušanja, sud je Jovanovskom i Mileskom odredio pritvor do 30 dana.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments