Pogledajte “korona teferič” SDA: Igralo se kolo uz prizvuke ruralne muzike

Stranka demokratske akcije (SDA) održala je predizborni skup u Živnicima, a članovi i simpatizeri SDA u jeku pandemije veselili su uz kolo i prizvuke ruralne muzike.

Zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije BiH Nihad Čolpa objavio je snimak predizbornog skupa koji je nazvao “korona teferičem”.

“Upravo Korona teferić SDA Živinice. Ovaj video simbolizira u čemu sam se razišao sa Željkom Komšićem. Ja podržavam građanskog kandidata Hasana Muratovića, Željko Komšić podržava ove sa videa”, napisao je Čolpa.

SDA je tokom cijele predizborne kampanje organizarala masovna okupljanja građana uprkos katastrofalnoj epidemiološkoj situaciji i restriktivnim naredbama kriznih štabova.

Kampanja koja ne dolikuje ni vremenu, a ni prostoru postala je sastavni dio floklora SDA. To je jučer demonstrirano i u Sarajevu kada su pristalice Fikreta Prevljaka po nalogu SDA izašle s bijesnim automobilima, ali i kamionom na ulice Ilidže i otežale odvijanje saobraćaja.

Da SDA uživa u teferčima imali smo priliku vidjeti i 2018. godine kada je na skupu ove stranke pjevala oskudno odjevena folk pjevačica Selma Bajrami. Pristalice SDA tada su se dobro zabavile uz prizvuke pjesme koja glasi:

“Pusti malu nek se pali, njoj na čelu klinka piše. Znaš da prave žene su ko vino s godinama vrijede više. Ne, ne, ne, slušam ja šta ti priča, ostavi je nek se snađe, a ti mili dođi meni oduvjek je mlađe slađe”.

 

Upravo Korona teferić SDA Živinice.
Ovaj video simbolizira u čemu sam se razišao sa Željkom Komšićem.
Ja podržavam građanskog kandidata Hasan Muratovic, Željko Komšić podržava ove sa videa.

Posted by Nihad Čolpa on Nedjelja, 8. Novembar 2020.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79