Pogledajte masovnu tučnjavu navijača u Zvorniku

Šest osoba je povrijeđeno, a četiri su uhapšene nakon što je sinoć u Zvorniku došlo do masovne tučnjave između navijača Zvezde i Partizana. 

Policijskoj stanici Zvornik jučer oko 23:30 sati, prijavljeno je da je u ulici Braće Jugovića u Zvorniku došlo do tučnjave između dvije navijačke grupe.

Službenici Policijske stanice Zvornik izašli su na lice mjesta te su na ukazivanje medicinske pomoći uputili  R. M. i S. J. obojica iz Zvornika.

– Povrede su također zadobila i lica D.M. zatim M.A, D.M i D.K. koji su nakon ukazane medicinske pomoći u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Zvornik, lišeni slobode. Tom prilikom došlo je i do oštećenja putničkog automobila Golf koje je bilo pakrirano u navedenoj ulici. O svemu navedenom obavješten težurni tužilac a policijski službenici Sektora kriminalističke policije su izvršili uviđaj i nastaviće rad na dokumentovanju događaja, saopćeno je iz PU Zvornik.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79