Pogledajte nepismenost SDA političara: Umjesto da informiše isti će vas nasmijati do suza

Ova stranica tj. objave na njoj toliko su postale zabavne i viralne, da je prevaziđena i faza osjećaja susramlja, kako to kaže premijer Forto, zbog činjenice da je jedan bivši načelnik centralne općine Sarajeva toliko nepismen, te je sada samo postala puka razonoda

Bivši načelnik Općine Centar Nedžad Ajnadžić nakon što je poslije lokalnih izbora neko vrijeme proveo dalje od očiju javnosti zbog poraza koji je doživio kao kandidat SDA za novi mandat, odlučio je aktivirati se na svojoj Facebook stranici, piše Pressmedia.ba.

Nakon prvih nekoliko objava građani su mislili da je stranica prodata, te da se na njoj oglašava neko treći, želeći da diskredituje lik i djelo nekadašnjeg generala, ali vrijeme je pokazalo da zapravo general lično radi na svojoj diskreditaciji.

Sa objavama koje obiluju nepismenim frazama, neispravno napisanim riječima i besmislenim rečenicama, ovaj profil dobio je jednu potpuno novu dimenziju. Naime umjesto da informiše isti će vas nasmijati do suza.

U potpuno drugi plan pala je činjenica da Ajnadžić teško podnosi činjenicu da nije načelnik i da je brutalno potučen, a što je vidljivo iz intencija njegovih objava, piše Pressmedia.ba. Ova stranica tj. objave na njoj toliko su postale zabavne i viralne, da je prevaziđena i faza osjećaja susramlja, kako to kaže premijer Forto, zbog činjenice da je jedan bivši načelnik centralne općine Sarajeva toliko nepismen, te je sada samo postala puka razonoda.

Ukoliko ne pratite, obavezno bacite lajk na stranicu ‘Nedžad Ajnadžić – Government Official’ na Facebooku i unesite malo vedrine u vašu svakodnevnicu.

Do tada donosimo nekoliko zanimljivosti sa profila:

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79