Pogledajte poruku koju je doktorica poslala majci nastradale djevojčice Džene: “Operacija košta 2200KM…”

Amila Gadžun, majka djevojčice Džene, koja je preminula u novembru prošle godine, prisjetila se kobnog odlaska na polikliniku u Sarajevo 8. novembra 2021.

Ona je, povodom godišnjice od ‘kobnog dana’, na Facebooku objavila prepisku s doktoricom koja joj je poslala lokaciju na kojoj će Dženi nešto kasnije početi operacija očnog kapka.

Kaže da nije ni znala da se “radi o običnoj rupetini u kojoj uništavaju ljudske živote”. “Na današnji datum 8.11. desio se jedan horor koji nas i dan danas prati, koji se ne može zaboraviti nikada a izazvali su ga Nina Jovanović, Benjamin Bejtović, Suad Rožajac i Jasmina Halimić. Lokacija koja nam je poslana na samom putu za Sarajevo ovog kobnog datuma, ne znajući da se radi o jednoj rupetini gdje uništavaju živote svojim nezakonitim radnjama u nadležnosti ministra Harisa Vranića!!

Dan kada je počela agonija u porodici Gadžun: “Malena Džena ušla je kod doktorice Nine”

Nikada vam neću halaliti što ste ubili nešto što sam rodila, dvije godine sa toliko pažnje posvetila, nešto za što sam živjela i disala a vi ste to svjesno uništili za 40 minuta … I niko još za to ne odgovara!”, napisala je Amila Gadžun.

Podsjetimo, djevojčica Džena je pala u komu nakon anestezije i ubrzo nakon toga preminula.

Ni godinu dana nakon njene smrti niko nije doveden pred lice pravde.

Operacija koštala 2.200KM: Doktori se “talili” 700 ili 800 KM po osobi. Djevojčice više nema

Nina Jovanović, koja je operisala dvogodišnju djevojčica iz Kaknja u privatnoj ordinaciji u Sarajevu, nakon čega je pala u komu i preminula, nema licencu Ljekarske komore Kantona Sarajevo.On je tražio informaciju od Ljekarske komore KS, a obavijestili su ga i da druga doktorica koja je učestvovala u operaciji, Jasmina Halimić ima licencu ove Komore.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79