Pogledajte snimak: Žene preko Plješevice u gepeku auta krijumčare migrante

Dok je jedna izašla iz svog automobila i pokušavala graničnim policajcima objasniti kako je samo htjela prevesti ljude do obližnjeg mjesta, druga krijumčarka je ostala u automobilu i jecala od plača

Na društvenim mrežama pojavio se video u kojem dva vozila Granične policije BiH presreću vozilo puno migranata.

Kako način za zaradu lakog novca nema granica pokazuju i dvije žene koje su, prema onome što se može zaključiti iz snimka, prevozile ove migrante lokalnim putevima u okolini Plješevice.

Dok je jedna izašla iz svog automobila i pokušavala graničnim policajcima objasniti kako je samo htjela prevesti ljude do obližnjeg mjesta, druga je ostala u automobilu i jecala od plača.

Osim na sjedištima, migranti su bili sakriveni i u gepeku automobila, prenosi Faktor.

Svrha grupe nije ometanje rada policije, već je grupa informativnog karaktera i pomaže vozačima da prije svega izbjegnu neprijatne situacije i gužve, navode iz Crne hronike.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79