Pogledajte šta jedu studenti u studentskom naselju na Bjelavama

Godinama unazad studenti različitih studentskih centara pišu portalu Crna Hronika svoje probleme u zajedničkom mjestu boravka.

Pojedini domovi učinili su manje korake kako bi uslovi života bili prihvatljiviji, ali jedan od domova koji je u vrhu kritika je onaj na Bjelavama.

“JU „Studentski centar“ Sarajevo, 2009. godine, uvodi HACCP sistem sigurnosti hrane i obezbjeđuje ishranu za oko 2000 studenata u sklopu Studentskog naselja Bjelave i Studentskog doma Nedžarići”, još prije 14 godina objavljeno je kao vijest, a implementacija HACCP ili bilo kojeg drugog standarda je daleko od završene.

Studenti iz doma u Bjelavama proslijedili su nam slike svojih obroka u domu, pritom su sarkastično naglasili kako je ovo možda projekat da se u ishranu studenata uvedu kukci.

U nastavku pogledajte fotografiju iz doma:

Pozivamo nadležne da se upute u menze studentskih domova i ručaju sa studentima, kako bi shvatili kako i koliko dobro rade posao.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79