Pogledajte trenutak teške saobraćajne nesreće u Brčkom. Vozač bio u alkoholiziranom stanju

Dogodila se saobraćajna nesreća, a lake tjelesne povrede zadobio je vozač. Sletio je s puta, uslijed neprilagođene brzine. Alkohol je u pitanju. U pitanju je automobil Peugeot. U 3:45 sati došlo je do saobraćajne nesreće – kazali su iz Operativnog MUP-a Brčko

Redakciji portala Crna-Hronika poslali ste informaciju o teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila iza ponoći na Ceriku kod Brčkog.

Povrijeđena je jedna osoba, a kako vidimo iz fotografija sa mjesta nesreće automobil je u potpunosti uništen. Usljed neprilagođene vožnje, vozač putničkog automobila udario je u reklamni pano i tako izazvao nesreću sa većim materijalnim posljedicama.

(FOTO) Teška nesreća u Brčkom: Uništen automobil, povrijeđen vozač

Poštovani,

Obavještavamo Vas da je Policija Brčko distrikta BiH dana 16.05.2022.godine oko 23,50 sati zaprimila prijavu da se u mjestu Cerik, Brčko distrikt BiH dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo vozilo marke ”Peugeot”. Saobraćajna nezgoda se desila oko 23,45 sati usljed neprilagođene brzine vozila i vožnje pod uticajem alkohola vozača vozila ”Peugeot”, usljed čega je nastupila materijalna šteta na vozilu i reklamnom panou i ogradi, dok je lake tjelesne povrede zadobio vozač vozila ”Peugeot”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79