Pogledajte tuču “BH Fanaticosa” i “Ljutih Krajišnika” u Zenici

Navijači reprezentacije BiH, popularni ”BH Fanaticosi”, izazvali su incident u Zenici, tačnije ispred šoping-centra, kada su se odlučili obračunati s navijačkom grupom „Ljuti Krajišnici“, a portal Avaz u posjedu je ekskluzivnog snimka tuče.

U obračunu su letjeli i metalni čunjevi koji se nalaze ispred šopinga, a cijeli slučaj spriječili su momci iz zaštitarske agencije “Condor”, koja radi na osiguranju šopinga, ali i timovi Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

U obračunu ima i povrijeđenih, zbog čega je intervenirala i Hitna pomoć. Još nije poznato šta je prethodilo obračunu mladića koji su na sebi imali obilježja “BH Fanaticosa” i “Ljutih Krajišnika”.

(FOTO) Sukob “BH Fanaticosa” i “Ljutih Krajišnika” u Zenici, intervenirali specijalci

Kako saznaje “Avaz”, u svega pola sata dogodile su se dvije tuče u kojima su, navodno, incident izazvali momci koji na sebi imaju obilježja “BH Fanaticosa”.

Zbog nesportskog ponašanja, brojni mješoviti timovi MUP-a ZDK, ali i zaštitari agencije “Condor” imaju pune ruke posla.

Ispred šoping-centra, budući da navijači borave u njegovoj neposrednoj blizini, tačnije na Kamberovića polju, prisutne su brojne patrole, a angažiran je i veliki broj zaštitara.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79