Pogledajte u kakvoj vili živi novi gradonačelnik Banja Luke (FOTO)

Izbor Draška Stanivukovića za novog gradonačelnika Banjaluke proteklih dana izazvao je pravu lavinu komenentara: najmlađi gradonačelnik, kandidat koji je odnio ubjedljivu pobjedu nad protivkandidatom iz SNSD, pa još i dijete iz bogate porodice.

Njegova porodična kuća, a nije pogrešno reći ni vila, jedna je od najfotografisanijih objekata u Banja Luci, piše beogradski “Blic”, navodeći da je riječ o impoznatnom zdanje za koje agenti za nekretnine tvrde da vrijedi najmanje nekoliko miliona konvertibilnih maraka. Vil se u banjalučkom naselju Petrićevac, uz Zapadni tranzit.

Kuća, u kojoj stanuje i mladi gradonačelnik, vlasništvo je Stanivukovićevog oca, koji se bavi privatnim biznisom.

Ranije je govorio da je vila njegove porodice bila otvorena za sve koji su željeli da snime video ili fotografije za njih bitnog događaja. Tako je, pričao je, fotografisano 50 matura, 70 rođendana, 30 svadbi, dvije veridbe i snimljena tri spota.

Za sve to, tvrdi Stanivuković, nikome nije uzeta ni jedna marka, a svi koji su u vili boravili iz tog razloga su iz Banja Luke.

Ono što se može pronaći na internetu je da Stanivukovići “hodaju po čistom zlatu”. Prema pisanju izvođača radova, u kuću su ugrađeni mozaici od čistog 24-karatnog zlata.

U objavi na Facebooku koja datira još iz septembar 2017. godine, okačene su fotografije milionski vrijedne vile na Petrićevcu sa slijedećim opisom: “Ponosni smo što naša firma stoji iza opremanja jedne od najpoznatijih vila u Banja Luci. Izbor materijala: elegantne granitne ploče 80×80 i zlatni 24 K mozaik”.

“Hod po zlatu”

U ovoj objavi, između ostalog, dat je i detaljan prikaz unutrašnjosti Stanivukovićeve vile, koja je u vrijeme postavljanja ovog posta, bila u završnoj fazi opremanja.

Tako se na fotografijama, između ostalog, mogu vidjeti luksuzni granitni podovi, ispresijecani pomenutim mozaicima sa ugrađenim 24-karatnim zlatom. Prema dostupnim fotografijama, samo u jednoj prostoriji ima najmanje 20 ovakvih mozaika, s tim da su svi podovi u kući od 400 kvadratnih metara doslovno ispresjecani zlatom, dok je pod popločan luksuznim granitnim pločama.

Inače, cijena samo jednog grama 24-karatnog zlata, po trenutnim kretanjima na svjetskim berzama, iznosi oko 50 eura, pa je lako izračunati da Stanivuković doslovno hoda po podu od nekoliko stotina hiljada eura.

Sudeći prema objavljenim fotografijama, osim 24-karatnih mozaika, zlato doslovno “isijava” i iz ostatka enterijera, “jer su pozlaćeni i rimski stubovi, rukohvati na stepeništu, kreveti…”, piše “Banjaluka.net”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79