Pogledajte video iz Zavoda u Pazariću: Bez cenzure!

Zavod za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine Pazarić posljednjih je mjeseci u fokusu javnosti. Prvo jer je smijenjeni direktor Redžep Salić u Parlamentu FBiH javnog progovorio o kriminalnoj hobotnici koja godinama pljačka taj zavod.

Kako vrijeme odmiče, ispostavit će se da je to bila cijena njegove smjene, jer nekome nije odgovarao hrabri istup Salića, prvog direktora Zavoda koji se odlučio uhvatiti ukoštac s nagomilanim problemima.

U kakvom je stanju Zavod, uvjerio se danas reporter “Dnevnog avaza”. Snimali smo tajno, jer “oni koji su slavili” kada je Salić smijenjen, ne dopuštaju nikome ulazak u krug Zavoda, a svako ko pokuša uvesti novinara, bude izložen neviđenom linču. Mi smo ušli ilegalno.

Ono što smo snimili nikoga neće ostaviti ravnodušnim. I samo da se zna, Salić je o ovim stvarima govorio mnogo prije Sabine Ćudić, ali i svih ostalih lažnih moralista.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79