Pogledajte zapaljeni Kulićev Renault: Sveštenik pozvao vatrogasce

Policija u Bijeljini traga za osobom koja je sinoć u 22:25 sati u ulici Neznanih junaka 9 zapalila automobil Renault Clio, vlasništvo Andrije Kulića, savjetnika bivšeg ministra sigurnosti Dragana Mektića.

Kulić je član Uprave zvorničke “Alumine”, neko vrijeme obavljao je i funkciju direktora “Pavlović International banke”.

Automobil je potpuno izgorio u požaru. Vatrogasci su brzo intervenirali i ugasili požar, koji se, srećom, nije proširio na druge automobile parkirane ispred stambene zgrade u kojoj Kulić ima stan, piše Avaz.

Zapaljen automobil bivšeg savjetnika Dragana Mektića

Stanar zgrade ispred koje je izgorio automobil, sveštenik Grigorije Vračević kaže da je požar buknuo na parkingu ispod njegovog stana.- Vidio sam bljesak petnaestak minuta prije ponoći. Automobil je gorio skoro pet minuta. Brzo sam pozvao vatrogasce i oni su stigli za nekoliko minuta i lokalizirali požar. Ovo je centar grada. Naravno da smo svi uznemireni, mi koji živimo u ovom objektu, ali i djeca koja su izložena ovakvim scenama. Srećom, vatra se nije proširila na druge automobile – izjavio je sveštenik Vračević.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79