Pokrenut apel u Americi: Bosanci, aktivirajte se. Ima nas na stotine hiljada

Bh. građani koji žive u Americi, pokrenuli su apel za pisanje pisma američkom predsjedniku Joe Bidenu.

 

Dragi Moji,

Molim vas – sve vas koji ste u SAD-u – a ima nas na stotine hiljada, pošaljite sa svojih telefona na broj 50409 ovaj tekst “GO MIR” i u vaše ime i na osnovu vaše adrese automatski sistem će poslati pismo protiv rušenja BiH na adrese Predsjednika SAD-a Joe Biden-a i svim senatorima i kongresmenima u vašem području.

Sistem je kreiran da automatski šalje pisma. Čitav proces traje 30 sekundi. Ne može biti lakše, samo pošaljite tekst “GO MIR” na 50409 sa vašeg telefona. Do sada je poslano automatski već 10.150 pisama!!!!!

Molim vas – aktivirajte se. Podijelite ovo na vašim stranicama i ako niste u SAD-u jer sigurna sam da imate prijatelje i rodbinu koji jesu ili znaju nekog ko jeste. Šaljite na sve strane. Utrošite 30 sekundi svog vremena. Neka dobije vlada SAD-a milione naših pisama protiv rušenja BiH! Podijelite ovo i sa svojim američkim prijateljima.

Budite se dijaspora. Spriječite raspad BiH na sve moguće načine a ova vrsta masovnog pritiska na američke politicare ne može biti lakša. Moramo poslati na milione pisama, a ovo je najlakši način da se to učini:

1. na 50409 pošaljite “GO MIR”
2. pratite dalje upute i dobićete na kraju potvrdu kome su pisma poslana i koliko ih je do sada poslano Predsjedniku Biden-u i američkim političarima.

Samo naprijed narode! Kad pošaljete postavite u komentarima koliko je pisama poslano kada ste vi poslali tekst.

Cijelo pismo koje će biti poslano u vaše ime možete pročitati ovdje:


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79