Pokrenuta Facebook grupa podrške za Sajru!

Nakon pojave snimka stravičnog vršnjačkog nasilja koje se prije neki dan dogodilo u dvorištu Osnovne škole u Jajcu, pokrenuta je i grupa podrške za Sajru.

,,Mojoj djevojčici niko nije pomogao. Isto se desilo i mom sinu prije godinu kada je brat od djevojčica koja je tukla moju kćerku zvao „Žutog“ koji ga je pretukao i povrijedio mu slezenu”, izjavila je majka Sajre prije nekoliko dana.

Šokantna ispovijest roditelja zlostavljane djevojčice iz Jajca: Prijetili su joj, ona sada ima jake bolove, zašto se ovo nama događa

,,Napravila sam grupu Sajrina pravda. Da dokažemo svima da smo uz Sajru, da nećemo dopustit da se zataška ovaj slučaj. Danas je Sajra otišla raditi magnet glave jer se ne osjeća dobro. Grupa postoji vec dva dana i skupili smo članova 8699. Imamo podršku sa svih strana. Neću dopustit da se nastavi nasilje, mi ne želimo mržnju mi želimo mir. Danas Sajra, sutra neko drugi bit će u tom položaju. Zaustavimo već jednom ovo”, izjavila je Nafija Kadrić pokretač grupe za portal Crna Hronika.

Pozivamo i vas da se uključite u navedenu Facebook grupu, klikom na OVDJE.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79