Pokušao je roštiljati na auspuhu Lamborghinija, nije dobro završilo

Vatra iz auspuha je uvijek efektna, a neki je pokušavaju iskoristiti za pripremu jela.

Već smo svjedočili nezgodama koje donosi turiranje Lamborghinija koji miruje, a sada smo spoznali da isto vrijedi i kad se rade plemenite stvari poput pripreme jela, i to mesnog.

Video prikazuje parking u garaži gdje ponosni vlasnik Lamborghinija turira motor kako bi na auspuh “bacao vatru”. Gdje ima dima i vatre, ima i mesa, a u ovom slučaju to baš i nije najbolja ideja. Taman kad je meso uhvatila kancerogena korica, motor se pregrijao i bljucnuo rashladnu tekućinu.

Kako piše Jalopnik, pretpostavka je da ovdje vlasnik turira hladan motor dok je termostat zatvoren, a vodena pumpa se vrti i stvara pritisak dok neka komponenta rashladnog sustava ne popusti. U ovom slučaju je to bila posuda za tekućinu, sugeriraju kineski izvori, navodi Index.hr.

Teško je procijeniti koliku štetu je prouzrokovala ova nepromišljena radnja, ali se sasvim sigurno piše u desecima hiljada, što je i dalje tek djelić cijene koju Kinezi moraju izdvojiti za ovakav auto.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79