Policajac ga upozorio da prestane divljati, ovaj ga pretukao

Za ovakve slučaje predviđena je kazna  od šest mjeseci do pet godina iza rešetaka

Policijski službenici Policijske stanice Bosanska Gradiška u četvrtak su identifikovali i lišili slobode lice inicijala M.J. iz Stare Gradiške, Republika Hrvatska, zbog sumnje da je izvršilo krivično djelo “Atak na službeno lice u vršenju službene dužnosti”, javlja Anadolu Agency (AA).

Naime, lice se sumnjiči da je u ugostiteljskom objektu u Ulici Vidovdanska u Gradišci verbalno nasrnuo na radnicu ugostiteljskog objekta, nakon čega je policijski službenik koji je neposredno uočio narušavanje javnog reda i mira, istom izdao naređenje da prestane sa narušavanjem, na šta se isti oglušio, te fizički nasrnuo na policijskog službenika, nanijevši mu tjelene povrede u predjelu glave. Daljim preduzimanjem zakonom predviđenih mjera i radnji, utvrđeno je da se radi o licu M.J. iz Stare Gradiške”, saopšteno je iz Policijske uprave Bosanska Gradiška.

O svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se u redovnoj proceduri, nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, dostavi izvještaj protiv M.J.

Osoba M.J. će u toku dana biti predana u nadležnost Ministarstva bezbjednosti, Službe za poslove sa strancima, Terenski centar Banjaluka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79