?????????????
Policajac ga upozorio zbog parkinga, on krenuo autom na njega

Policajac ga upozorio zbog parkinga, on krenuo autom na njega


Dobojlija B.Đ. (72) lišen je slobode  nakon što je automobilom krajsler krenuo na policajca i radnika i radnika DIRG-a u ovom gradu, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Naime, na trotoar ispred policije i radnika DIRG-a, parkirao se krajsler, nakon čega je policajac prišao vozaču i upozorio ga da se nepropisno parkirao.

“Nakon što je navedenom vozilu  prišao policijski službenik u namjeri da vozača upozori da na tom mjestu ne  može da parkira vozilo, isti je naglim startovanjem pokrenuo putnički automobil u pravcu policijskog službenika i radnika DIRG-a, koji su uspjeli izbjeći kontakt sa navedenim vozilom, a potom se nepoznati vozač velikom brzinom udaljio u pravcu centra grada”, navodi se u saopštenju PU Doboj.

Odmah po navedenom događaju, na lice mjesta je upućena patrola policijskih službenika PS za bezbjednost saobraćaja Doboj koji su u Vidovdanskoj ulici u Doboju, pronašli navedeno vozilo te identifikovali vozača.

Nakon kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će biti dostavljen Izvještaj o izvršenom klrivičnom djelu “Ugrožavanje sigurnosti” prenose Nezavisne.

 

(VIDEO) Pogledajte privođenje kradljivca skupocjenih automobila


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija