Policajac koji se juče likvidirao bio odlikovan, njegovo najmlađe dijete tek prohodalo

Somborski policajac Brane J. (40) izvršio je samoubistvo nakon što je supruzi ostavio oproštajno pismo, a njegovo tijelo pronađeno je na izlazu iz grada prema Subotici.

Prema nezvaničnim informacijama, na odluku da oduzme sebi život i iza sebe ostavi četvoro djece i ženu, došao je zbog nagomilanih dugova, a kako mediji saznaju riječ je o nagrađivanom policijskom službeniku.

Brane J. sahranjen je juče na Velikom pravoslavnom groblju u Somboru, dok je vijest o njegovom samoubistvu još odjekivala među mještanima ovog grada.
Od priznanja do dugova?

Riječ je o policajcu koji je 2014. godine dobio priznanje od gradonačelnika Sombora na Dan policije, za ostvarene rezultate kao pripadnik MUP. Tom prilikom na dodjeli dobio je i ručni sat.

Koji su događaji nakon uspjeha u karijeri doveli do toga da se nakon 9 godina odluči na tako drastičan korak i oduzme sebi život, nije poznato.

Kako su mediji prenosili, najmlađe dijete koje ima sa sadašnjom suprugom mu je tek prohodalo.

Podsjetimo, telo policijskog službenika PU Sombor sa službenim pištoljem na sjedištu pored pronađeno je na izlazu iz grada prema Subotici, odnosno Bezdanu.

Iz izvora bliskih istrazi pisalo se da je nesrećni čovjek ostavio oproštajno pismo. Čim ga je pronašla, supruga je obavijestila policiju, koja je odmah krenula u potragu za kolegom ali nažalost, nisu uspjeli i da mu spasu život.

Po nezvaničnim informacijama, nesrećni policajac je bio u velikim dugovima. Da li je to presudilo da se odluči na samoubistvo, utvrdiće istraga, piše Blic.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79