Epilog događaja u Vlasenici: Policajac lišen slobode

Dvadesetjednogodišnji sudski policajac Mladen Deurić, koji je jučer hicem iz službenog pištolja likvidirao čovjeka koji je izlazio iz Osnovnog suda u Vlasenici.

– Policijski službenici Policijske uprave Zvornik, lišili su slobode M. D. iz Vlasenice, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo djelo nehatno lišenje života – navodi se u saopćenju PU Zvornik.

Policijskoj stanici u Vlasenici jučer oko 12 sati prijavljeno je da je Deurić upotrebom pištolja nanio tjelesne povrede Milomira J., koji je usljed zadobijenih povreda preminuo.

Prema nezvaničnim informacijama, Deurić je nedavno počeo raditi u Sudskoj policiji. On se jučer, najvjerovatnije, igrao sa pištoljem u portirnici, te ispalio hitac koji je pogodio Milomira J., koji je u tom trenutku izlazio iz zgrade Suda.

Uviđaj na mjestu događaja obavili su dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i policajci PU Zvornik prenosi Faktor.

 

Kada se nezaposleni koji odbiju posao posredstvom biroa brišu iz evidencije i gube sva prava

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments