Policajac u Srebrenici napao Begu Bektića, u kafiću mu je govorio “Bego, Srbine”

Policijski službenik PU Srebrenica je, kako saznaje Klix, večeras fizički napao Vladana Milovanovića, šefa kabineta načelnika Mladena Grujičića i verbalno vrijeđao bivšeg člana Glavnog odbora SDP-a u tom gradu Begu Bektića.

Nezvanično do incidenta je došlo u lokalnom kafiću nakon što je policajac, koji je bio na službenoj dužnosti, oko 20 sati ušao u objekat u Srebrenici gdje su sjedili Bektić i Milovanović.

Navodno je policijski službenik odmah s vrata krenuo verbalno napadati Bektića nakon čega je službenim pištoljem lupao od šank prilikom čega je, kako tvrde prisutni, ostao i trag od udarca kao dokaz.

Bektić je nakon toga otišao do policijske stanice da prijavi događaj, no portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar kaže kako njemu još uvijek nije prijavljen nikakav incident.

U međuvremenu je policajac fizički nasrnuo na Vladana Milovanovića i povrijedio ga čašom u predjelu vrata, nakon čega je na mjesto događaja stigla i policija.

Oni koji su prisustvovali ovom događaju tvrde da je policajac bio vidno pijan kao i to da je ničim izazvan počeo da vrijeđa Bektića i Milovanovića.

Bego Bektić je nedavno u javnost dospio nakon što je uhapšen zbog sumnji na izborne prevare u Srebrenici, a navodno mu je policajac u kafiću govorio “Bego, Srbine”.

Nakon što smo kontaktirali Bektića on je kazao da mu se slične stvari i prijetnje smrću stalno dešavaju, a više informacije večeras nije htio iznositi.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79